KURSEVI

ZA ODRASLE

Kursevi za odrasle prilagođeni su potrebama grupa ili pojedinaca. U ponudi imamo standardne i intenzivne kurseve stranih jezika. Na kursevima se primenjuju najsavremenije metode učenja stranih jezika propisane normama Saveta Evrope (Common European Framework of Reference for Languages). Paralelno se razvijaju sve četiri jezičke kompetencije ( čitanje, pisanje, razumevanje i izražavanje).

Online nastava stranih jezika

Za sve koji nemaju dovoljno slobodnog vremena da dolaze u naše prostorije ili za one koji ne žive u Beogradu, pripremili smo posebne Skype časove stranih jezika. Na ovaj način možete da učite engleski, španski, nemački, francuski, norveški ili italijanski jezik. Kontaktirajte nas za više infomacija ili da zakažete svoj prvi čas.

Korporativni kursevi

Kursevi stranih jezika u kompanijama: U ponudi imamo kurseve opšteg ili poslovnog stranog jezika u vašem ili našem okruženju. U dogovorenim terminima, 2 puta nedeljno po 60 minuta.

Francuski u međunarodnim odnosima

Francuski u međunarodnim odnosima je program namenjen svima koji se bave pravom, politikom, ljudskim pravima ili su na bilo koji način u poslovnoj saradnji sa zemljama francuskog govornog područja.

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Ovaj kurs namenjen je osobama srednjeg ili naprednog nivoa znanja engleskog jezika koje imaju poteškoće pri verbalnoj komunikaciji na stranom jeziku, koji žele da usavrše svoje konverzacijske veštine kao i onima koji žele da osveže ili dodatno usavrše svoja znanja.

Serbian as foreign language

Studio Radenović offers professional courses of Serbian language. The emphasis is on acquiring and improving speaking skills, while systemartically learning the details of phonetics, grammar, vocabulary and morphology.